• Nederlands

Webportal

Ben je klant van Normec Foodlab? Log nu in op het webportal!  Het webportal wordt onder andere gebruikt om:

  • Monsters in te voeren
  • Resultaten in te zien
  • Trendanalyses te bekijken

Bij het invoeren van jouw monsters kan je zelf alles invullen. Wij kunnen van tevoren specifieke pakketten voor je aanmaken zodat je meteen de juiste analyses per productgroep bij elkaar hebt. De voorlopige resultaten van de analyse zijn direct zichtbaar in het webportal zodra deze bekend zijn. Je kan de resultaten bekijken nog voor het definitieve rapport verstuurd is. Tevens is het mogelijk trendanalyses te bekijken en op een later moment de gegevens gemakkelijk terug te zoeken.

Een vraag over het webportal? Bekijk het overzicht van de meest gestelde vragen om je antwoord te vinden.

Inloggen webportal

 

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten