• nl

Voedingswaarde – Big 8

De voedingswaarde van een product is een verplichte vermelding op het etiket en is bedoeld om transparante informatie over het product te verschaffen aan de consument. Bij de analyse van de voedingswaarde wordt vaak gesproken over de big 8. In de big 8 zijn de volgende voedingsstoffen opgenomen: natrium (zout), eiwitten, koolhydraten, suikers, vetten, verzadigde vetten, energie en voedingsvezels.

Juiste voedingswaarde op etiket

Aan de hand van de verkregen voedingswaarde en samenstelling kunt u uw producten duidelijk en volledig etiketteren conform de wettelijke voorschriften in verordening (EU) Nr. 1169/2011. De specialisten van Normec Label & Specifications helpen u graag met al uw vraagstukken over de wetgeving en eisen ten aanzien van de voedingswaarden, allergenen en claims. Indien gewenst kunnen wij de verkregen resultaten van uw product verwerken in een verhandelbaarheidsrapport.

Meer weten over Voedingswaarde big 8? Neem contact met ons op.

Voedingswaarde normec foodlab boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op Bekijk alle analyses
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten