• Nederlands

Meest gestelde vragen over de webportal

Onze onderzoeksresultaten worden altijd in een duidelijke digitale rapportage weergegeven. Zo kan je op elk gewenst moment de resultaten van jouw analyses en de bijbehorende trends ervan inzien via onze webportal. Regelmatig krijgen wij terugkerende vragen met betrekking tot onze webportal. De meest gestelde vragen hebben we voor je op een rij gezet.

Ik heb mijn monsters ingeboekt in de webportal en een aanleverdatum ingevuld, komt nu automatisch de MC koerier?

Nee, de webportal is niet gekoppeld aan de planning van de koeriers. Je dient zelf nog een afspraak te maken om het ophaalmoment vast te leggen. Dat kan door een e-mail te sturen naar info@normecfoodlab.com of te bellen via 0172 650516.

Ik heb mijn monsters ingeboekt in de webportal en de koerier heeft ze opgehaald. Moet ik de data over de monsters nu in de webportal alsnog verzenden?

Ja, als je de monsters niet naar ons verzendt via de webportal, hebben wij geen formele opdracht van je en kunnen we de monsters dus niet in behandeling nemen. Alleen opdrachtbonnen welke verzonden worden, zijn bij ons zichtbaar en kunnen behandeld worden.

Ik heb monsters ingeboekt en de opdrachtbon verzonden maar nu wil ik wat wijzigen, kan ik dat nog zelf?

Nee, als de opdrachtbon verzonden is, kan je deze zelf niet meer aanpassen. Mocht je nog een noodzakelijke wijziging hebben, kan je contact opnemen met de customer service door te bellen naar 0172 650516.

Ik ben heel erg benieuwd naar de resultaten van mijn monster, kan ik dat al ergens zien?

Als je gebruik maakt van de webportal kan je live mee kijken met wat de analisten tellen; zodra we een getal in de het systeem zetten is het voor jou inzichtelijk. Wel is het zo dat deze getallen nog gecontroleerd en geautoriseerd moeten worden waardoor er in uitzonderlijke gevallen een ander getal op het rapport verschijnt.

Ik zie resultaten in de webportal maar de bon staat nog niet op voltooid, hoe kan dat?

Een monster springt pas op voltooid in de webportal zodra alle resultaten bekend zijn. Dit houdt in dat alle interne controles zijn nagelopen en dat alle resultaten zijn gecontroleerd door de laboratorium manager. Deze keurt het monster dan in zijn geheel goed; het monster springt dan op voltooid. Facturatie vindt pas na voltooiing plaats.

© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten