• Nederlands

Training: Microbiologie voor gevorderden

Verdiep jouw microbiologische kennis binnen het voedingsmiddelenbedrijf.

Het beheersen van microbiologische gevaren is onmisbaar voor het bewaken van voedselveiligheid en de continuïteit van jouw organisatie. Aanvullend op onze succesvolle basistraining gaat de verdiepende training verder in op de toepassing van microbiologisch onderzoek binnen jouw bedrijf.

De theorie achter bestaande methodes zal opgehelderd worden en de praktische toepassing zal extra toegelicht worden. Zo zal er duidelijk gemaakt worden gemaakt hoe Verordening (EG) nr. 2073/2005 van invloed is op jouw producten. Na het volgen van deze training kan je richtlijnen, wetgeving en overige informatiebronnen, zoals Riskplaza, toepassen om een specifiek bemonsteringsplan voor jouw producten te maken. Ook brengen we gevaren aan het licht die kunnen ontstaan door micro-organismen die zich aanpassen aan verschillende omstandigheden, zoals de MRSA-bacterie.

Inhoud

  • Invloed van Verordening (EG) nr. 2073/2005 op jouw producten
  • Toepassing richtlijnen en wetgeving

Voor wie?

De training is geschikt voor medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelenbranche.

Meer informatie en inschrijven

Wil je jezelf inschrijven voor de training microbiologie basis? Vul dan het inschrijfformulier in. Voor vragen over de training kan je contact opnemen met Normec Training & Education via  073 553 06 75.

Dienst microbiologische analyses boxarrow-up

Meer informatie

Voor vragen over de training kan je contact opnemen via het contactformulier.

Neem contact met ons op
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten