• nl

Kennis

De Europese en Nederlandse wet- en regelgeving is een complex geheel. Onze collega’s van Bureau voor Kwaliteitszorg houden de nieuwe ontwikkelingen in de wet- en regelgeving bij zodat wij onze klanten desgewenst kunnen informeren over de levensmiddelenmicrobiologie. Hierdoor kunnen wij je zo goed mogelijk adviseren met bepaalde vraagstukken.

Continue verandering in de microbiologie

In de levensmiddelenmicrobiologie houden we ons bezig met de ongewenste aanwezigheid van micro-organismen in levensmiddelen. Hier wordt voortdurend onderzoek naar gedaan en daardoor ontstaan er nieuwe inzichten die ervoor zorgen dat de regel- en wetgeving voor microbiologie voortdurend wordt aangepast. Wij onderzoeken al jaren een breed scala aan levensmiddelen. Dit geeft ons een goede en unieke kennis over levensmiddelenmicrobiologie. Met deze opgedane kennis helpen wij je graag met adviezen over complexe vraagstukken.

Bekijk onze kennisartikelen en blijf op de hoogte. Je kan jezelf ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

boxarrow-up

Wetgeving microbiologie

Doordat we de laatste ontwikkelingen op de voet volgen kunnen we je van deskundig en betrouwbaar advies voorzien.

boxarrow-up

Training Microbiologie

Bij de borging van voedselveiligheid speelt microbiologie een zeer belangrijke rol. Basiskennis van de microbiologie is dan ook onmisbaar voor voedingsmiddelenbedrijven. Dit geldt zeker ook voor bedrijven die hun microbiologisch onderzoek uitbesteden. BK Opleidingen & Trainingen biedt een training microbiologie basis. Tijdens deze training krijg je inzicht in de mogelijke microbiologische risico’s binnen jouw bedrijf. Je leert hoe je resultaten op de juiste manier interpreteert en hoe je hierop kan anticiperen. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt voor de beheersing van de microbiologische gevaren. Voor wie Medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelenbranche. Inhoud training microbiologie basis Micro-organismen die een rol spelen bij bereiding en bederf van levensmiddelen Groei van micro-organismen Voedselinfectie en voedselvergiftiging Wetgeving en normen Bemonsteringsmethodes en interpretatie van resultaten Microbiologische parameters en productkenmerken Monsternameplan gebaseerd op geldende wetgeving en interpretaties NVWA Pathogenen, sporenvormers en vegetatieve micro-organismen Praktijkopdracht microbiologie Meer informatie en inschrijven Wil je jezelf inschrijven voor de training microbiologie basis? Vul dan het inschrijfformulier in. Voor vragen over de training kan je contact opnemen met BK Opleidingen & Trainingen via  073 553 06 75.

© 2019 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten