• Nederlands

Inspecties

De levensmiddelenwetgeving heeft als fundamentele doelstelling de gezondheid van de consument zoveel mogelijk te beschermen. Het is daarom belangrijk dat de voedselveiligheid goed geborgd is. Onregelmatigheden in voedselveiligheid zijn vaak te herleiden naar de omstandigheden waarin producten zijn bereid of verwerkt. Goede hygiënische omstandigheden leiden vrijwel automatisch naar een product van betere en betrouwbaardere kwaliteit. Normec Foodlab doet inspecties bij levensmiddelenbedrijven, centrale keukens of afdelingen van instellingen en bij groothorecabedrijven.

Ons team van inspecteurs is speciaal opgeleid en heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Ze kijken met andere ogen naar jouw bedrijf of instelling en kunnen daardoor objectief de knelpunten in kaart brengen. Een onafhankelijke inspectie zorgt ervoor dat jij en jouw personeel scherp blijft en dat het niveau van je voedselveiligheidssysteem geoptimaliseerd wordt. Bij het uitvoeren van een inspectie kunnen onze inspecteurs tevens omgevingsmonsters nemen die in ons laboratorium worden onderzocht.

Mogelijke normen

Onze inspecties kunnen aan de hand van een hygiënecode of certificeringsnorm uitgevoerd worden waarbij er diverse controlepunten worden doorlopen. Je kan van tevoren zelf aangeven welke norm wij voor de inspectie moeten doorlopen. Tijdens de inspectie lopen we alle onderdelen van de door je gewenste norm of code door. Je ontvangt na de inspectie een complete digitale rapportage waarin de bevindingen en eventuele adviezen verwerkt zijn.

Meer informatie

Benieuwd wat ons team van inspecteurs voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Foodlab boxarrow-up

Meer informatie

Benieuwd wat onze deskundige laboranten en levensmiddelentechnologen voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op Bekijk onze onderzoeken
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten