• Nederlands

Chemisch & Fysisch

Wil je de voedingswaarde van jouw producten weten of wil je onderzoek doen naar ongewenste verontreinigingen in jouw product. Wij kunnen je daarbij helpen. Vanuit de wetgeving zijn er verschillende criteria opgesteld voor chemische verontreinigingen in levensmiddelen. Verder zijn in de etiketteringswetgeving specifieke eisen vastgesteld voor de voedingswaarde en allergenen in producten.

Overzicht van chemische & fysische analyses

Wij bieden een ruim aanbod aan chemische en fysische bepalingen die wij kunnen laten uitvoeren. Hiervoor werken wij samen met  geaccrediteerde partners binnen de Normec Group. De chemische analyses vallen dus buiten onze scope van accreditatie (scope L509).

Productsamenstelling

Overig

Nitraat & nitriet Aflatoxine totaal
Vitamines & mineralen Allergenen
Voedingswaarde Dioxine & PCB’s
Wateractiviteit (aw) Mycotoxines
Zuurgraad (pH) Zware metalen
Pesticiden

Hulp nodig of meer informatie?

Hulp nodig bij chemische en fysische analyses? Onze collega’s helpen je graag. Neem contact met ons op.

Chemisch en Fysische analyse door Normec Foodlab boxarrow-up

Meer informatie

Heb je een vraag over een specifieke analyse? Neem dan contact op met ons.

Neem contact met ons op Bekijk alle onderzoeken
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nl
Offerte aanvragen
MicroCare Laboratorium gaat verder als Normec Foodlab

MicroCare Laboratorium heet vanaf 27 mei Normec Foodlab. Wij zijn dé specialist in het uitvoeren van microbiologische analyses.

Dankzij ons gecertificeerd kwaliteitssysteem en jaren lange ervaring met microbiologische analyses in de levensmiddelen industrie, staan wij garant voor betrouwbare onderzoekresultaten. Met onze expertise zijn wij in staat voor elke klant in de foodindustrie op maat gesneden onderzoek te verrichten. Vanuit het gezichtspunt ‘onderzoek alleen dat wat nodig is’, zodat u geen onnodige kosten maakt.

 

Sluiten